• Info
  • Galleri
  • Tagger
  • Kalender
  • Dialogbyen Lillehammer, hva innebærer det?

    Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden
       torsdag, september 7th, 2017
       6:00 pm

Dialogbyen Lillehammer, hva innebærer det?

Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden

Det er en stor interesse for dialog som metode blant arbeidere innen humanitær virksomhet og fredsbygging. Nansen Fredssenter på Lillehammer har etablert seg som et internasjonalt samlingspunkt for dialogarbeid, og kan skilte med mer enn 20 års erfaring i å utforske metoder og gjennomføre dialogprosjekter. Denne høsten deler de sin kunnskap innen feltet på Litteraturhus Lillehammer

 

Høstens programrekke på Litteraturhuset inneholder tre foredrag i samarbeid med Nansen Fredssenter, hvorav det første holdes torsdag 7. september. I juni 2018 inviterer Nansen Fredssenter til fredskonferanse i Lillehammer, med mål om å etablere byen til en internasjonal møteplass for dialog som bidrar til fred, og å støtte pågående fredsprosesser der det er behov for dialog.
Dialogbyen Lillehammer er en oppfordring fra Nansen Fredssenter om å promotere og tilrettelegge for dialog, bygge fred og forebygge væpnede konflikter og krig. Verden rundt jobber dialogarbeidere og deltakere i dialogprosesser for inkluderende samfunn. Gjennom konflikthåndtering og styrking av kommunikasjon og relasjoner, kan samfunn i konflikt eller post-konflikt finne en felles vei fremover. Dialogbyen Lillehammer 2018 er deres arena. Målet er å skape en arena for dialogarbeidere og deltakere fra hele verden, hvor de kan utveksle erfaringer, lære av hverandre og tilby veiledning i bruk av dialog i fredsbygging

 

ARRANGERT I SAMARBEID MED NANSEN FREDSSENTER

TOR 7/9 18:00

GRATIS INNGANG