• Info
  • Tagger
  • Kalender
  • Hvordan kan åpenhet redde liv?

    Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden
       mandag, september 11th, 2017
       7:00 pm

Hvordan kan åpenhet redde liv?

Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden

Alt for mange vet hvordan det er å sitte igjen etter at en du holder kjær selv velger å avslutte livet, og behovet for mer åpenhet og samtale rundt selvmord blir ofte påpekt. Landsforeningen for etterlatte ved selvmord jobber med forebygging av selvmord gjennom åpenhet, opplysningsvirksomhet og politisk arbeid. I forbindelse med årets verdensdag for forebygging av selvmord holdes det en markering på huset

Selvmord er vanskelig å snakke om, men nettopp derfor er det så viktig at vi er åpne om det. Åpenhet gir oss kunnskap om temaet, det gir rom for mennesker som sliter med livet, og det formidler språk for det som er vanskelig. Åpenhet kan redde liv. Vis at du ser, lytter og bryr deg

 

ARRANGERT AV LEVE – Landsforeningen for etterlatte ved selvmord

MAN 11/09 19:00

GRATIS INNGANG