• Info
  • Galleri
  • Tagger
  • Kalender
  • Forfattermøte med Gudrun Skretting

    Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden
       onsdag, september 13th, 2017
       10:00 am

Forfattermøte med Gudrun Skretting

Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden

Pegasus ønsker barn og unge velkommen til litteraturopplevelser året rundt! I høst starter Pegasus opp med helårsprogram for skoleelever. Norsk Litteraturfestival har fått en fantastisk gave av Sparebankstiftelsen, som har gjort det mulig å lage arrangementer utenom den faste festivaluka vår i mai. Både høst og vår kommer Pegasus til å fylle scenen på Litteraturhus Lillehammer med gode forfattermøter og andre litteraturarrangement for barn og unge – i kjent festivalstil

Forfattermøtet med Gudrun Skretting er høstens første Pegasus-arrangement 

 

Gudrun Skretting (1971) er utdannet fra Norsk Barnebokinstitutt, og debuterte i 2016 med romanen Anton og andre uhell. Den sikret henne Kulturdepartementets debutantpris og Trollkrittet fra NBU. I tillegg ble hun nominert til ARKs barnebokpris, og Bokslukerprisen. I høst kommer endelig oppfølgeren – Anton og andre flokkdyr FOTO: Niklas Lello

 

ARRANGERT I SAMARBEID MED PEGASUS OG NORSK LITTERATURFESTIVAL

ONS 13/09 10:00 og 12:00

PASSER FOR 5-7 TRINN 

Tilbudet er gratis, og de fleste arrangementene varer en skoletime. Sjekk ut programmet for høsthalvåret, og meld på din klasse ved å sende en mail til pegasus@litteraturfestival.no