• Info
  • Galleri
  • Tagger
  • Kalender
  • Forfattermøte med Anders N. Kvammen

    Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden
       fredag, september 22nd, 2017
       10:00 am

Forfattermøte med Anders N. Kvammen

Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden

Pegasus ønsker barn og unge velkommen til litteraturopplevelser året rundt! I høst starter Pegasus opp med helårsprogram for skoleelever. Norsk Litteraturfestival har fått en fantastisk gave av Sparebankstiftelsen som har gjort det mulig å lage arrangementer utenom den faste festivaluka vår i mai. Både høst og vår kommer Pegasus til å fylle scenen på Litteraturhus Lillehammer med gode forfattermøter og andre litteraturarrangement for barn og unge – i kjent festivalstil.

Forfattermøtet med Anders N. Kvammen er høstens andre Pegasus-arrangement 

 

Anders N. Kvammen debuterte i 2016 med tegneserieromanen Ungdomsskolen, som sikret ham Brageprisen for beste barn – og ungdomsbok. Boken handler om Aksel som begynner på en helt ny skole, og som strever med å finne seg til rette i det tøffe sosiale klimaet. Han må kjempe seg gjennom sorg, sinne og konfrontasjoner med alt fra ungdomspsykologen til plageåndene. Kvammen har utviklet sin særegne tegneseriestil med detaljrikdom og humor FOTO: Evy Andersen

 

ARRANGERT I SAMARBEID MED PEGASUS OG NORSK LITTERATURFESTIVAL

FRE 22/09 10:00 og 12:00

PASSER FOR 8-10 TRINN

Tilbudet er gratis, og de fleste arrangementene varer en skoletime. Sjekk ut programmet for høsthalvåret, og meld på din klasse ved å sende en mail til pegasus@litteraturfestival.no