• Info
  • Galleri
  • Tagger
  • Kalender
  • Forfattermøte med Anna R. Folkestad

    Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden
       tirsdag, oktober 10th, 2017
       10:00 am

Forfattermøte med Anna R. Folkestad

Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden

Pegasus ønsker barn og unge velkommen til litteraturopplevelser året rundt! I høst starter Pegasus opp med helårsprogram for skoleelever. Norsk Litteraturfestival har fått en fantastisk gave av Sparebankstiftelsen som har gjort det mulig å lage arrangementer utenom den faste festivaluka vår i mai. Både høst og vår kommer Pegasus til å fylle scenen på Litteraturhus Lillehammer med gode forfattermøter og andre litteraturarrangement for barn og unge – i kjent festivalstil.

Forfattermøtet med Anna Folkestad er høstens fjerde Pegasus-arrangement 

 

Anna Folkestad står bak en rekke bildebøker, blant annet om radarparet Unni og Gunni. Til Pegasus kommer hun med serien om Besta og Bo, som er laget for å inspirere og stimulere ferske lesere. Besta er ikke akkurat en gjennomsnitts-bestemor, hun finner faktisk som oftest på noe helt vilt. Anna leser, tegner og forteller fra serien FOTO: Bodil Haga

ARRANGERT I SAMARBEID MED PEGASUS OG NORSK LITTERATURFESTIVAL

TIR 10/10 10:00 og 12:00

PASSER FOR 1-2 TRINN

Tilbudet er gratis, og de fleste arrangementene varer en skoletime. Sjekk ut programmet for høsthalvåret, og meld på din klasse ved å sende en mail til pegasus@litteraturfestival.no