• Info
  • Galleri
  • Tagger
  • Kalender
  • Tegneverksted med Anna R. Folkestad

    Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden
       onsdag, oktober 11th, 2017
       9:00 am

Tegneverksted med Anna R. Folkestad

Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden

Pegasus ønsker barn og unge velkommen til litteraturopplevelser året rundt! I høst starter Pegasus opp med helårsprogram for skoleelever. Norsk Litteraturfestival har fått en fantastisk gave av Sparebankstiftelsen som har gjort det mulig å lage arrangementer utenom den faste festivaluka vår i mai. Både høst og vår kommer Pegasus til å fylle scenen på Litteraturhus Lillehammer med gode forfattermøter og andre litteraturarrangement for barn og unge – i kjent festivalstil.

Tegneverkstedet med Anna Folkestad er høstens femte Pegasus-arrangement 

 

Anna Folkestad er en av våre dyktigste illustratører, og står bak suksess-serien om Unni og Gunni, og Besta og Bo. Hun har også laget illustrasjoner til Lille store hjerte på NRK Super. Bli med på tegneverksted og lær mer om hvordan en illustratør jobber FOTO: Bodil Haga

ARRANGERT I SAMARBEID MED PEGASUS OG NORSK LITTERATURFESTIVAL

ONS 11/10 09:00-11:00 og 12:00-14:00

PASSER FOR 3-4 TRINN

Tilbudet er gratis, og de fleste arrangementene varer en skoletime. Sjekk ut programmet for høsthalvåret, og meld på din klasse ved å sende en mail til pegasus@litteraturfestival.no