• Info
  • Galleri
  • Tagger
  • Kalender
  • Mariann Youmans – til å bli sprø av!

    Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden
       torsdag, oktober 19th, 2017
       10:00 am

Mariann Youmans – til å bli sprø av!

Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden

Pegasus ønsker barn og unge velkommen til litteraturopplevelser året rundt! I høst starter Pegasus opp med helårsprogram for skoleelever. Norsk Litteraturfestival har fått en fantastisk gave av Sparebankstiftelsen som har gjort det mulig å lage arrangementer utenom den faste festivaluka vår i mai. Både høst og vår kommer Pegasus til å fylle scenen på Litteraturhus Lillehammer med gode forfattermøter og andre litteraturarrangement for barn og unge – i kjent festivalstil.

Foredraget med Mariann Youmans er høstens sjette Pegasus-arrangement 

 

Bare følelser? De kjennes godt. Og kan gjøre virkelig vondt. Få deg til å være redd, trist, rasende, til og med å ville velge bort livet. Hvordan kjennes det da? Hva skal vi med alle de forvirrende følelsene? Hva er det egentlig de forteller oss? Og hvordan skapes de? Mariann Youmans er aktuell med sakprosaboka Følelser, og kommer til oss med et helt nyskrevet Til å bli sprø av-foredrag som avsluttes med følelsesquiz FOTO: Grete Bro Thuestad

ARRANGERT I SAMARBEID MED PEGASUS OG NORSK LITTERATURFESTIVAL

TOR 19/10 10:00 og 12:00

PASSER FOR 8-10 TRINN

Tilbudet er gratis, og de fleste arrangementene varer en skoletime. Sjekk ut programmet for høsthalvåret, og meld på din klasse ved å sende en mail til pegasus@litteraturfestival.no