• Info
  • Galleri
  • Tagger
  • Kalender
  • Ingunn Aamodt og Arne Svingen – Marg & Bein

    Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden
       mandag, november 6th, 2017
       10:00 am

Ingunn Aamodt og Arne Svingen – Marg & Bein

Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden

Pegasus ønsker barn og unge velkommen til litteraturopplevelser året rundt! I høst starter Pegasus opp med helårsprogram for skoleelever. Norsk Litteraturfestival har fått en fantastisk gave av Sparebankstiftelsen som har gjort det mulig å lage arrangementer utenom den faste festivaluka vår i mai. Både høst og vår kommer Pegasus til å fylle scenen på Litteraturhus Lillehammer med gode forfattermøter og andre litteraturarrangement for barn og unge – i kjent festivalstil.

Forfattermøtet med Arne Svingen og Ingunn Aamodt er høstens syvende Pegasus-arrangement 

I 10 år har Marg & Bein-serien gitt mange lesere herlig spenning. Rundt Halloween-tider kommer Ingunn Aamodt og Arne Svingen på besøk for å gi deg nye grøss. I høst kommer det ut to blodferske bøker i Marg & Bein-serien. Svingen har skrevet boka Utsikt til døden, der tre kamerater er vitne til et mord – eller er de det? Aamodt kommer med boka Dukkens rette eier, en oppfølger til supergrøsseren Dukken FOTO: via Norsk Forfattersentrum

ARRANGERT I SAMARBEID MED PEGASUS OG NORSK LITTERATURFESTIVAL

MAN 06/11 10:00 og 11:15

PASSER FOR 5-7 TRINN

Tilbudet er gratis, og de fleste arrangementene varer en skoletime. Sjekk ut programmet for høsthalvåret, og meld på din klasse ved å sende en mail til pegasus@litteraturfestival.no