• Info
  • Galleri
  • Tagger
  • Kalender

Barnebokbad med Tone Almhjell

Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden

Pegasus ønsker barn og unge velkommen til litteraturopplevelser året rundt! I høst starter Pegasus opp med helårsprogram for skoleelever. Norsk Litteraturfestival har fått en fantastisk gave av Sparebankstiftelsen som har gjort det mulig å lage arrangementer utenom den faste festivaluka vår i mai. Både høst og vår kommer Pegasus til å fylle scenen på Litteraturhus Lillehammer med gode forfattermøter og andre litteraturarrangement for barn og unge – i kjent festivalstil.

Barnebokbadet med Tone Almhjell er høstens åttende Pegasus-arrangement 

 

Barn bokbader Tone Almhjell! I løpet av høsten har skoleklasser på mellomtrinnet i Lillehammer hatt høytlesning i klassen av Tone Almhjells bok Maretorn. I etterkant har de jobbet med forskjellige temaer fra boka, og kommet frem til spørsmål de ønsker å stille forfatteren. Representanter fra klassene er valgt ut til å være spørsmålsambassadører, og utgjør panelet som skal bokbade Almhjell. Vær klar for et annerledes og spennende bokbad! FOTO: Line Almhjell

 

ARRANGERT I SAMARBEID MED PEGASUS OG NORSK LITTERATURFESTIVAL

TIR 07/11  12:00

FOR DELTAKENDE KLASSER 

Tilbudet er gratis, og de fleste arrangementene varer en skoletime. Sjekk ut programmet for høsthalvåret, og meld på din klasse ved å sende en mail til pegasus@litteraturfestival.no