• Info
  • Galleri
  • Tagger
  • Kalender
  • Skuespillermøte med Folk og røvere i kardemommeby

    Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden
       onsdag, november 22nd, 2017
       12:00 pm

Skuespillermøte med Folk og røvere i kardemommeby

Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden

Pegasus ønsker barn og unge velkommen til litteraturopplevelser året rundt! I høst starter Pegasus opp med helårsprogram for skoleelever. Norsk Litteraturfestival har fått en fantastisk gave av Sparebankstiftelsen som har gjort det mulig å lage arrangementer utenom den faste festivaluka vår i mai. Både høst og vår kommer Pegasus til å fylle scenen på Litteraturhus Lillehammer med gode forfattermøter og andre litteraturarrangement for barn og unge – i kjent festivalstil.

Skuespillermøtet med Riksteateret er høstens niende Pegasus-arrangement 

Kjenner du Tante Sofie, Politimester Bastian eller kanskje den talende kamel? Riksteateret kommer til Maihaugsalen med Thorbjørn Egners Folk og røvere i Kardemomme by. Først tar de turen innom Litteraturhus Lillehammer for å fortelle litt om hvordan det er å spille teater, og kanskje gi oss noen små smakebiter fra forestillingen

 

ARRANGERT I SAMARBEID MED PEGASUS OG NORSK LITTERATURFESTIVAL

ONS 22/11 12:00-12:30 

PASSER FOR 1-3 TRINN

Tilbudet er gratis, og de fleste arrangementene varer en skoletime. Sjekk ut programmet for høsthalvåret, og meld på din klasse ved å sende en mail til pegasus@litteraturfestival.no