• Info
  • Galleri
  • Tagger
  • Kalender
  • Donald Trump – en uvanlig president, ved professor Ole O. Moen

    Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden
       tirsdag, september 26th, 2017
       7:00 pm

Donald Trump – en uvanlig president, ved professor Ole O. Moen

Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden

Ole O. Moen har i over tretti år vært en av de mest benyttede kommentatorene om amerikansk politikk og kultur. Han er professor emeritus i Nord-Amerikanske studier ved Universitet i Oslo, og har i tillegg  gitt ut en rekke bøker, der i blant USAs presidenter – fra George Washington til Barack Obama (2009). Kveldens foredrag fokuserer imidlertid på USAs nyeste president

FOTO gjengitt med tillatelse fra Ole O. Moen

 

 

 

 

 

 

 

 

ARRANGERT I SAMARBEID MED SENIORUKA 

TIR 26/9 19:00

INNGANG 80 kr

Billetter kjøpes i døren
Studenter betaler halv pris. Frivillige ved Norsk Litteraturfestival og studenter ved Nansenskolen har gratis inngang. Husk gyldig bevis

 

1. oktober er den internasjonale eldredagen, en dag som markeres av Lillehammer Seniorråd med å bruke uken før til å belyse ulike tema av interesse, glede og nytte for forskjellige grupper av byens innbyggere – men spesielt de som begynner å nå senioralderen. Senioruka arrangereres i samarbeid med Frivilligsentralen, kommunens eldreomsorg, Lillehammer kino, Lillehammer kunstmuseum, Lillehammer bibliotek, Maihaugen. Kulturhuset Banken, Forsvaret og Vegmuseet. Hele programmet for senioruka finner du her: http://www.lillehammer.kommune.no/senioruka-2017.6028731-172351.html