• Info
  • Galleri
  • Tagger
  • Kalender

Kveldsmøte med Helga Flatland

Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden

I sommer kom Helga Flatlands nye roman, som allerede har høstet strålende kritikker og fått en varm velkomst blant leserne. Med En moderne familie bekrefter Flatland sin posisjon som en av vår tids store unge forfattere, og vi gleder oss stort til å få henne på besøk her på huset! Du møter henne i samtale med vår egen kultursjef, Olav Brostrup Müller

Flatland debuterte i 2010 med romanen Bli hvis du kan. Reis hvis du må, som sikret henne Tarjei Vesaas debutantpris, Ungdommens kritikerpris og Aschehoughs debutantstipend. I 2015 debuterte hun som barnebokforfatter med Eline får besøk, og høsten 2017 kom hennes femte roman, En moderne familie. Romanen utforsker familierelasjoner, og vårt behov for å ha noe fast og uforgjengelig på den ene siden, og friheten på den andre, og ikke minst spørsmålet om hva en familie er, når den går i oppløsning?

 

ARRANGØR: LITTERATURHUS LILLEHAMMER

ONS 27/9 19:00

INNGANG 100 kr

Billetter kjøpes i døren eller via GDbillett 
Studenter betaler halv pris. Frivillige ved Norsk Litteraturfestival og studenter ved Nansenskolen har gratis inngang. Husk gyldig bevis

 

Med debutromanen Bli hvis du kan. Reis hvis du må, mottok Helga Flatland overstrømmende kritikker, og sikret seg Tarjei Vesaas debutantpris, Ungdommens kritikerpris og Aschehoughs debutantstipend. I 2015 debuterte hun som barnebokforfatter med Eline får besøk, og høsten 2017 kom En moderne familie. Måten hun beskriver menneskelige prosesser, relasjoner, sorg, tilknytning og oppbrudd på har gitt henne et stort publikum FOTO: Aschehough