• Info
  • Galleri
  • Tagger
  • Kalender
  • Formiddagsmøte med Riksteatret

    Hjem  /  Arrangement  /  Denne siden
       fredag, oktober 6th, 2017
       12:00 pm

Formiddagsmøte med Riksteatret

Hjem  /  Arrangement  /  Denne siden

I forbindelse med kveldens forestilling, Albert & Anna i Maihaugssalen, holdes et formiddagsmøte med Riksteatret her på Litteraturhuset

 

Albert og Annas livsdrama utspiller seg i deres hage, på de få kvadratmeterne som rammer inn deres historie. Det er en scenografi som rommer både sorg og smerte, minne og glemsel, helse og sykdom, depresjon og glede. Albert og Anna er som mange andre par – skjøre, forgjengelige, men også sterke, fordi de vet at de har elsket hverandre så lenge. De har blitt elsket i dette livet, de har blitt sett og holdt. Fryde Grytten sier han ville skrive om helt vanlig kjærlighet, om levde liv og om hva som finnes på innsiden av et samliv. Han ville skrive om to som har forsøkt å få til det umulige: Å oppleve verden og seg selv gjennom den andre (GJENGITT ETTER Frode Gryttens tekst I gode dagar, i vonde dager, gjennom Riksteateret)

 

ARRANGERT AV LITTERATURHUS LILLEHAMMER I SAMARBEID MED RIKSTEATRET OG MAIHAUGSSALEN

FRE 6/10 12:00

GRATIS INNGANG