• Info
  • Galleri
  • Tagger
  • Kalender
  • Kveldsmøte med Hanne Ørstavik

    Hjem  /  Arrangement  /  Denne siden
       onsdag, oktober 25th, 2017
       7:00 pm

Kveldsmøte med Hanne Ørstavik

Hjem  /  Arrangement  /  Denne siden

Hanne Ørstavik har etter debuten i 1994 blitt en av vår tids mest markante og særegne forfattere, og i 2007 mottok hun Aschehougprisen for hele sitt forfatterskap. I høst kom boken Over fjellet, og i kveld møter du henne i samtale med Hans Tarjei Skaare her på litteraturhuset, om arbeidet med sine tre siste bøker, den indre utforskningen, utfordringer og erkjennelser

 

ARRANGØR: LITTERATURHUS LILLEHAMMER

ONS 25/10 19:00

INNGANG 100 kr

 

Billetter kjøpes i døren
Studenter betaler halv pris. Frivillige ved Norsk Litteraturfestival og studenter ved Nansenskolen har gratis inngang. Husk gyldig bevis

 

 

Hanne Ørstavik har gitt ut til sammen tretten romaner og et lesestykke, samt boka Der alt er klart i samarbeid med Pierre Duba. I tillegg har hun gjendiktet Leslie Kaplans Overskuddet – fabrikken, og oversatt Marguerite Duras’ Stedene. I løpet av forfatterskapet har hun mottatt en rekke priser, der i blant Brageprisen, Sultprisen, P2-lytternes romanpris, Amalie Skram prisen, Oktoberprisen og Doblougprisen FOTO : Linda Bournane Engelberth