• Info
  • Galleri
  • Tagger
  • Kalender
  • NANSENSKOLENS BOKDAGER : Rune Christiansen med ny roman!

    Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden
       mandag, oktober 30th, 2017
       7:00 pm

NANSENSKOLENS BOKDAGER : Rune Christiansen med ny roman!

Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden

Mandag 30. oktober : PROSADAGEN

Prosa er en tekst som tar etter talen, likefrem, med preg av hverdag. Og allikevel: Prosa er tekst med sin egen stil, slik stemt at lesningen kan bli ren høytid

 

Rune Christiansen debuterte allerede som 23-åring med diktsamlingen Når toget forlater havet. Han har siden gitt ut ni diktsamlinger og ni romaner samt flere gjendiktninger, og har høstet gode kritikker og mottatt flere priser. For romanen Ensomheten i Lydia Ernemanns liv fikk han Brageprisen – og en stor leserskare. Med årets roman, Fanny og mysteriet i den sørgende skogen, tar han oss med til en hverdagslig virkelighet med eventyrlige undertoner, der det handler om ensomhet, kjærlighet, liv og død. Møt forfatteren i samtale med Hans Tarjei Skaare

 

ARRANGERT AV NANSENSKOLEN
MAN 30/10 19.00 
LITTERATURHUS LILLEHAMMER 
INNGANG 100 KR
Billetter kjøpes i døren, eller via GDbillett
Elever ved Nansenskolen og frivillige ved Norsk Litteraturfestival har gratis inngang. Studenter betalerhalv pris

 

Nansenskolens bokdager består av fore ulike fokus under felles fane: Prosadagen, Poesidagen, Et døgn med en forfatter og Debutantmøte. Arrangementene finner sted på Nansenskolen på dagtid og på Litteraturhus Lillehammer på kveldstid i tidsrommet mandag 30. oktober – fredag 3. november. Arrangementene er åpent for alle, inngang kr 100 på kveldstid.Hele programmet finner dere her