• Info
  • Galleri
  • Tagger
  • Kalender
  • Kveldsmøte om Stig Sæterbakken – med Audun Lindholm, Kenneth Moe og Sindre Hovdenakk

    Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden
       onsdag, desember 6th, 2017
       7:00 pm

Kveldsmøte om Stig Sæterbakken – med Audun Lindholm, Kenneth Moe og Sindre Hovdenakk

Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden

Vagant-redaktør Audun Lindholm har redigert antologien – Alt menneskelig som tar for seg en rekke sider ved Sæterbakkens forfatterskap. Boken diskuterer også Sæterbakkens rolle i offentligheten og gir korte, biografiske riss av en sammensatt personlighet, som fikk utgitt sin første bok allerede som 18-åring. Til sammen gir tekstene et engasjerende tidsbilde av en periode – fra slutten av 1980-tallet frem til i dag – der norsk litteratur har vært gjennom en rivende utvikling, med Sæterbakken som en vesentlig deltaker

I Imot Sæterbakken, tar Kenneth Moe steget fullt ut og inn i essaysjangeren, i et personlig langessay der han tar stilling til og et oppgjør med en av sine tidligere lærere, den nå avdøde norske forfatteren

Lindholm og Moe  stiller til samtale om Stig Sæterbakkens forfatterskap og litterære arv, sammen med Sindre Hovdenakk – profilert kritiker i VG, sakprosaforfatter, leder for Norsk Kritikerlags jury for beste sakprosabok for voksne og redaktør av Prosa

Vel møtt!

ARRANGØR: LITTERATURHUS LILLEHAMMER

ONS 6/12 19:00

INNGANG 100 kr

Billetter kjøpes i døren
Studenter betaler halv pris. Frivillige ved Norsk Litteraturfestival og studenter ved Nansenskolen har gratis inngang. Husk gyldig bevis