• Info
  • Galleri
  • Tagger
  • Kalender
  • Kveldsmøte om Stig Sæterbakken

    Hjem  /  Arrangement  /  Denne siden
       onsdag, desember 6th, 2017
       7:00 pm

Kveldsmøte om Stig Sæterbakken

Hjem  /  Arrangement  /  Denne siden

Møt Audun Lindholm og Kenneth Moe i samtale om Stig Sæterbakken 

Vagant-redaktør Audun Lindholm har redigert en antologi som tar for seg en rekke sider ved forfatterskapet. Boken diskuterer også Sæterbakkens rolle i offentligheten og gir korte, biografiske riss av en sammensatt personlighet, som fikk utgitt sin første bok allerede som 18-åring. Til sammen gir tekstene et engasjerende tidsbilde av en periode – fra slutten av 1980-tallet frem til i dag – der norsk litteratur har vært gjennom en rivende utvikling, med Sæterbakken som en vesentlig deltaker

I årets bok, Imot Sæterbakken, tar Kenneth Moe steget fullt ut og inn i essaysjangeren, i et personlig langessay der han tar stilling til og et oppgjør med en an sine tidligere lærere, den nå avdøde norske forfatteren Stig Sæterbakken

 

ARRANGØR: LITTERATURHUS LILLEHAMMER

ONS 6/12 19:00

INNGANG 100 kr

Billetter kjøpes i døren
Studenter betaler halv pris. Frivillige ved Norsk Litteraturfestival og studenter ved Nansenskolen har gratis inngang. Husk gyldig bevis