• Info
  • Tagger
  • Kalender
  • Forfattermøte med Helga Flatland

    Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden
       onsdag, september 27th, 2017
       12:00 pm

Forfattermøte med Helga Flatland

Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden

Pegasus ønsker barn og unge velkommen til litteraturopplevelser året rundt! I høst starter Pegasus opp med helårsprogram for skoleelever. Norsk Litteraturfestival har fått en fantastisk gave av Sparebankstiftelsen som har gjort det mulig å lage arrangementer utenom den faste festivaluka vår i mai. Både høst og vår kommer Pegasus til å fylle scenen på Litteraturhus Lillehammer med gode forfattermøter og andre litteraturarrangement for barn og unge – i kjent festivalstil.

Forfattermøtet med Helga Flatland er høstens tredje Pegasus-arrangement. Få unge forfattere har gjort seg så bemerket som Helga Flatland. Før hun var 30 år hadde hun gitt ut en kritikerrost triologi, og i høst er hun aktuell med romanen En moderne familie. Vi inviterer til et forfattermøte med Flatland, der hun snakker om det å lese, det å være forfatter, samt egne utgivelser

 

Med debutromanen Bli hvis du kan. Reis hvis du må, mottok Helga Flatland overstrømmende kritikker, og sikret seg Tarjei Vesaas debutantpris, Ungdommens kritikerpris og Aschehoughs debutantstipend. I 2015 debuterte hun som barnebokforfatter med Eline får besøk, og høsten 2017 kom En moderne familie. Måten hun beskriver menneskelige prosesser, relasjoner, sorg, tilknytning og oppbrudd på har gitt henne et stort publikum FOTO: Aschehoug

 

ARRANGERT I SAMARBEID MED PEGASUS OG NORSK LITTERATURFESTIVAL

ONS 27/9 12:00

PASSER FOR VGS 

Tilbudet er gratis, og de fleste arrangementene varer en skoletime. Sjekk ut programmet for høsthalvåret, og meld på din klasse ved å sende en mail til pegasus@litteraturfestival.no