• Info
  • Tagger
  • Kalender
  • NANSENSKOLENS BOKDAGER : Rompoesi og kråkesang. Et møte med Terje Dragseth

    Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden
       tirsdag, oktober 31st, 2017
       7:00 pm

NANSENSKOLENS BOKDAGER : Rompoesi og kråkesang. Et møte med Terje Dragseth

Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden

Tirsdag 31. oktober : POESIDAGEN

Poesi betyr å skape – og poesien er den skapende skriftens edleste form. Nærmere opphavet kommer du altså ikke, enn i møtet med en poet!

 

Terje Dragseth har over flere tiår vært en sær og egenrådig stemme i den norske samtidspoesien. Med stor språklig nysgjerrighet og originalitet utforsker han forholdet mellom språk, individ og virkelighet, og hver ny diktsamling er en begivenhet. Dragseth fikk et nasjonalt gjennombrudd med Bella Blu (2013), som ble sammenlignet med Harry Martinsons «romskip-samling» Aniara! Møt en poet som utfordrer og overrasker, i en samtale om forfatterskapet med Arne Hugo Stølan

ARRANGERT AV NANSENSKOLEN
TIR 31/10 19.00 
LITTERATURHUS LILLEHAMMER 
INNGANG 100 KR
Billetter kjøpes i døren eller via GDbillett
Elever ved Nansenskolen og frivillige ved Norsk Litteraturfestival har gratis inngang. Studenter betalerhalv pris

 

LESERIET HOLDER ÅPENT UNDER ARRANGEMENTET, VELKOMMEN INN!

 

Nansenskolens bokdager består av fore ulike fokus under felles fane: Prosadagen, Poesidagen, Et døgn med en forfatter og Debutantmøte. Arrangementene finner sted på Nansenskolen på dagtid og på Litteraturhus Lillehammer på kveldstid i tidsrommet mandag 30. oktober – fredag 3. november. Arrangementene er åpent for alle, inngang kr 100 på kveldstid.Hele programmet finner dere her