• Info
  • Galleri
  • Tagger
  • Kalender
  • Lørdagstimen med Pulverheksa og Otto Monster!

    Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden
       lørdag, januar 20th, 2018
       1:00 pm

Lørdagstimen med Pulverheksa og Otto Monster!

Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden

Litteraturhus Lillehammer inviterer til lørdagstimen for hele familien! I vårens første, møter Pulverheksa Otto Monster! Pulverheksa har allerede blitt en klassiker for de minste, og for mange barn er hun en kjent og kjær barnehagelektyre. Bøkene om Otto Monster er i stor grad preget av bakvendtlandskomikk og infantil humor, og sammen passer de for både små hekser og bøllete monstre! Forfatterne Ingunn Aamodt og Jon Ewo kommer på besøk, og det blir både presentasjon og opplesning fra bøkene. Vi håper vi sees!

ARRANGERT I SAMARBEID MED LILLEHAMMER BIBLIOTEK

LØR 20/01 13:00

GRATIS INNGANG 

Passer godt for barn mellom 3 og 9 år