• Info
  • Galleri
  • Tagger
  • Kalender
  • Lørdagstimen med Pia Strømstad!

    Hjem  /  Arrangement  /  Denne siden
       lørdag, mars 10th, 2018
       1:00 pm

Lørdagstimen med Pia Strømstad!

Hjem  /  Arrangement  /  Denne siden

Litteraturhus Lillehammer inviterer til lørdagstimen for hele familien! I vårens andre, kommer forfatter Pia Strømstad på besøk. Hun har skrevet boka Do. Ei stinkande reise gjennom bæsjens historie, en morsom faktabok om doen gjennom historien og i fremtiden. Vet du for eksempel hvordan du går på do i en u-båt, i et jagerfly eller på en romstasjon? Boka byr på både visuell og verbal fortellerkompetanse, fortellerglede, presisjon og historisk kunnskap. Det blir både opplesning og presentasjon av boka. Vi håper vi sees!

ARRANGERT I SAMARBEID MED LILLEHAMMER BIBLIOTEK

LØR 10/03 13:00

GRATIS INNGANG 

Passer godt for barn mellom 6 og 9 år