• Info
  • Galleri
  • Tagger
  • Kalender
  • Lørdagstimen med Pia Strømstad!

    Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden
       lørdag, mars 10th, 2018
       1:00 pm

Lørdagstimen med Pia Strømstad!

Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden

Litteraturhus Lillehammer og Pegasus ønsker alle barn velkomne til en herlig, stinkende fortellestund med forfatter Pia Strømstad. Hun har skrevet boka Do. Ei stinkande reise gjennom bæsjens historie, en morsom faktabok om doen gjennom historien og i fremtiden. Vet du for eksempel hvordan du går på do i en u-båt, i et jagerfly eller på en romstasjon?

Boka er laget i samarbeid med illustratør Flu Hartberg og byr på både visuell og verbal fortellerglede og historisk kunnskap. Miljøperspektivet dukker også opp – for 7 milliarder menneskers do-vaner er et reelt problem på linje med flyreiser og plast i havet.

ARRANGERT I SAMARBEID MED LILLEHAMMER BIBLIOTEK OG PEGASUS

Lørdag 10. mars kl. 13.00

GRATIS INNGANG 

Passer godt for barn mellom 6 og 9 år

Se også Facebook-event.