• Info
  • Galleri
  • Tagger
  • Kalender
  • Lørdagstimen med Anneli Klepp!

    Hjem  /  Arrangement  /  Denne siden
       lørdag, april 21st, 2018
       1:00 pm

Lørdagstimen med Anneli Klepp!

Hjem  /  Arrangement  /  Denne siden

Litteraturhus Lillehammer inviterer til lørdagstimen for hele familien! I vårens tredje, får vi bli bedre kjent med Line! Forfatter Anneli Klepp kommer på besøk, og det blir både opplesning og presentasjon av hele serien om Line. Bøkene om Line er både morsomme og spennende, men først og fremst engasjerende, fordi de handler om situasjoner og utfordringer som det er lett for barn å kjenne seg igjen i. Bøkene er gode innganger til å snakke med barn om ting som er viktig i deres hverdag, slik som gruppepress, å tørre å si hva du mener selv om vennene dine kanskje mener noe annet, forholdet mellom barn og voksne, å ønske seg noe man ikke får, og ikke minst om å stå opp for seg selv. Vi håper vi sees!

ARRANGERT I SAMARBEID MED LILLEHAMMER BIBLIOTEK

LØR 21/04 13:00

GRATIS INNGANG 

Passer godt for barn mellom 6 og 9 år