• Info
  • Galleri
  • Tagger
  • Kalender
  • Kveldsmøte med Therese Tungen

    Hjem  /  Arrangement  /  Denne siden
       tirsdag, februar 6th, 2018
       7:00 pm

Kveldsmøte med Therese Tungen

Hjem  /  Arrangement  /  Denne siden

Novellesamlingen Ei gong var dei ulvar var en av fjorårets sterkeste debuter, og Therese Tungen omtales som både stilsikker og moderne, og  nevnes av Morgenbladets anmelder sammen med Edgar Allan Poe og Anton Tsjekhov. Tungen kommer opprinnelig fra Kvam i Gudbrandsdalen, jobber som forlagsredaktør i Samlaget, og har tidligere vært litteraturanmelder for Klassekampen og Morgenbladet. Det er en stor glede å få ønske henne velkommen til Litteraturhus Lillehammer!

 

ARRANGERT AV LITTERATURHUS LILLEHAMMER, I SAMARBEID MED LILLEHAMMER MÅLLAG

TIR 6. FEB. 19:00

GRATIS INNGANG