• Info
  • Tagger
  • Kalender
  • Sykt mye penger – derfor mates vi med piller

    Hjem  /  Arrangement  /  Denne siden
       tirsdag, februar 13th, 2018
       7:00 pm

Sykt mye penger – derfor mates vi med piller

Hjem  /  Arrangement  /  Denne siden

Niels Christian Geelmuyden – statsviter, journalist og forfatter – beveger seg inn i et minefelt av sterke interesser og store penger i sin siste bok «Pillebefinnende». Han stiller velfunderte spørsmål ved legemiddelindustrien, forskningen og (bi)virkningene av de mest brukte medisinene. Og med hva med myndighetene? Betjener de oss pasienter eller en internasjonal industri som har blitt ilagt 35 milliarder dollar i bøter for lovbrudd de siste 25 årene? Geelmuyden gir oss et tankevekkende og veldokumentert innsyn i et komplisert og kontroversielt fagområde av stor samfunnsmessig og personlig betydning for oss alle.
I samarbeid med siviløkonomforeningen ECONA har Litteraturhus Lillehammer gleden av å sette fokus på disse viktige spørsmålene. Det blir et innledende foredrag ved Geelmuyden med en påfølgende samtale ledet av ECONAs Åge Solheim.

 

ARRANGERT AV LITTERATURHUS LILLEHAMMER, I SAMARBEID MED ECONA

TIR 13. FEB. 19:00

GRATIS INNGANG