• Info
  • Tagger
  • Kalender
  • Pårørende i litteraturen – om å skrive om barn med autisme

    Hjem  /  Arrangement  /  Denne siden
       tirsdag, mars 20th, 2018
       7:00 pm

Pårørende i litteraturen – om å skrive om barn med autisme

Hjem  /  Arrangement  /  Denne siden

I 2004 ga forfatter og oversetter Halfdan W. Freihow ut boka Kjære Gabriel, en bok skrevet som brev til sin autistiske sønn. Her forteller han om livet sammen med sønnen, om utfordringer som særlig knytter seg til språk og kommunikasjon, men også en rørende historie om et liv og en stor kjærlighet knyttet til et barn utenom det vanlige. Boka ble en bestselger i Norge, og er oversatt til en rekke andre språk. I fjor kom boka Tung tids tale av Olaug Nilssen, en liten bok som rommer et stort og vanskelig tema. Nilssen tør å slippe til fortvilelse, sorg og sinne knyttet til det å være foreldre til barn som utvikler autisme i en alder av tre år. Bøkene til Freihow og Nilssen viser to ulike måter å skrive om barn med autisme, og tirsdag 20. mars møter du begge to på Litteraturhus Lillehammer, i samtale med Cathrine Strøm

 

ARRANGERT AV LITTERATURHUS LILLEHAMMER

TIR 20. MAR. 19:00

INNGANG 100 kr

Studenter betaler halv pris. Frivillige ved Norsk Litteraturfestival og elever ved Nansenskolen har fri adgang. Husk gyldig bevis.