• Info
  • Galleri
  • Tagger
  • Kalender

Min mor snudde seg vekk – samtale med Thorvald Steen

Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden

Thorvald Steen ga i fjor ut romanen Det hvite badehuset, en sterk og personlig roman om menneskeverd, retten til et liv, skam, fortielse og avvik – og den har mottatt strålende kritikker. Den ble listet opp som en av fjorårets beste bøker av en rekke anmeldere.

Noe av det beste levert i år på det biografiske feltet. Thorvald Steen viser opp alle sine kvaliteter: Den stramme, knappe og usentimentale stilen myket opp med tørrvittighet og en sorgfull undertone. Det handler om angsten for avviket, skammen over å være annerledes, og den trykkende tausheten som kan ødelegge en hel familie. Romanen byr også på god gammeldags spenning … en roman som berører og avslører.

TURID LARSEN, DAGSAVISEN, Årets beste bøker 2017

Thorvald Steen kan gjennom et rikt forfatterskap vise tilbake til en rekke romaner, diktsamlinger, skuespill, noveller, barnebøker og essays. Vi gleder oss til å møte ham i samtale med Olav Brostrup Müller.

Se også Facebook-event.

ARRANGERT AV LITTERATURHUS LILLEHAMMER

Tirsdag 24. april kl. 19.00

INNGANG 100 kr

Billett kan kjøpes i døra eller via GD Billett.

Studenter betaler halv pris. Frivillige ved Norsk Litteraturfestival og elever ved Nansenskolen har fri adgang. Husk gyldig bevis.