• Info
  • Galleri
  • Tagger
  • Kalender
  • Inge Eidsvåg om ‘Døden – livets følgesvenn’

    Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden
       tirsdag, februar 20th, 2018
       7:00 pm

Inge Eidsvåg om ‘Døden – livets følgesvenn’

Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden

Hør Inge Eidsvåg fortelle om sin nyeste bok, Døden – livets følgesvenn.

Døden – livets følgesvenn, er Inge Eidsvågs trettende bok Her utfordrer han både selv og leserne om hva vi tenker om livet og døden. Han belyser temaet gjennom historie, filosofi, psykologi, litteratur og ikke minst sine egne erfaringer. Vi ser frem til et meget spennende foredrag om dette tabubelagte temaet.

Inge Eidsvåg, tidligere rektor ved Nansenskolen, fikk i fjor Kongens Fortjenstmedalje for sitt arbeid for å fremme humanistiske verdier og dialog mellom mennesker. Han har i mange år arbeidet for dialog mellom stridende parter, blant annet med fredelig konfliktløsning på Balkan.

Inge Eidsvåg er en flittig brukt kåsør og foredragsholder. Han har inspirert en hel generasjon med sitt humanistiske menneskesyn og sine bøker om filosofi, pedagogikk, og ikke minst om den gode lærer. Sistnevnte har også blitt til filmen «Den gode lærer».

Se også Facebook-event.

Boksalg etter foredraget.

ARRANGERT AV Lillehammer Rotary i samarbeid med LITTERATURHUS LILLEHAMMER

Tirsdag 20. februar kl.  19.00

Gratis inngang.