• Info
  • Galleri
  • Tagger
  • Kalender
  • Våryrfestivalen: Samtale om angst

    Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden
       onsdag, april 11th, 2018
       1:00 pm

Våryrfestivalen: Samtale om angst

Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden

Våryrfestivalen: Samtale om angst

Angst er en av de vanligste psykiske helseplagene i Norge og cirka 30% av befolkningen får en angstlidelser i løpet av livet og enda fler vil oppleve et angstanfall. Men til å være så ‘vanlig’ er det overraskende få som vet hva angst er, hvordan det kan oppleves og påvirke deg.

Programleder Christina Dancke kommer til Lillehammer for å lede oss i gjennom denne samtalen om angst. Hun har valgt å være åpen om sin psykiske helse og blitt hyllet for det. Nylig lanserte hun podcasten Noia der hun og gjestene snakker åpent om angsten.

Forfatter Linn Stømsborg har skrevet boken ‘Du dør ikke’ basert på sin egen opplevelse av et plutselig angstanfall i tyveårene. Kjetil Viken er høgskolelektor ved Høgskolen i Innlandet og er utdannet atferdsanalytiker. Psykolog Carina Poulsen har blant annet har skrevet boken # hverdagspsyk og har deltatt i flere av episodene til NOIA. Sammen utgjør de panelet vårt når vi skal vi bli litt bedre kjent med denne angsten, hva den er, hva den gjør og hvordan man prater om den.

Arrangører: Våryrfestivalen, Norsk Litteraturfestival og Litteraturhus Lillehammer.

Gratis inngang.

Se også facebook-event.