• Info
  • Tagger
  • Kalender
  • Omvendt lesesirkel: Lempi

    Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden
       mandag, desember 3rd, 2018
       6:00 pm

Omvendt lesesirkel: Lempi

Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden

I KVELD: Minna Ryttisalo – Lempi

Lillehammer bibliotek har gleden av å invitere til Omvendt lesesirkel. Er du glad i å lese og ønsker å møte andre med samme interesse, er Leseriet stedet å møte opp den første mandagen i måneden kl. 18. Vi kan tilby et hyggelig kafémiljø, en inspirerende samtale, god kaffe, og nye mennesker.

En bibliotekar er til stede for å introdusere boka, men samtalen står deltagerne for. Det kreves ingen forkunnskaper for å være med i sirkelen, men det er en fordel at boka det skal samtales om er lest på forhånd. Dette er ikke ment å være litterær analyse på høyt nivå, men en uformell samtale om litteratur.Vi håper å få inn nye brukergrupper, gjerne unge voksne som leser, ønsker å lese mer, eller å få dypere innsikt i bøkene gjennom diskusjon med andre. Både erfarne bibliotekbrukere og de som av ulike grunner ikke bruker biblioteket i dag, er velkomne.

Biblioteket sørger for nok eksemplarer til alle interesserte. Vi tar for oss ei ny bok første mandag i hver måned.

ARRANGERT I SAMARBEID MED LILLEHAMMER BIBLIOTEK

Mandag 3. desember kl. 18.00

GRATIS INNGANG / ÅPENT FOR ALLE