• Info
  • Galleri
  • Tagger
  • Kalender
  • Lørdagstimen: Hei på deg! – musikkstund for barn

    Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden
       lørdag, november 24th, 2018
       1:00 pm

Lørdagstimen: Hei på deg! – musikkstund for barn

Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden

Velkommen til Lørdagstimen for barn og konserten «Hei på deg»! 

Av og med de tre musikerne Cathrine Bothner-By (sang), Helene Øverlie (trombone) og Eli Molaug Odland (slagverk).

Tittelen på konserten, «Hei på deg», er hentet fra Knutsen og Ludvigsens «Hallo hallo», og i tillegg til denne vil musikerne et variert program, fra «So ro lillemann» via «Hode, skulder, kne og tå» til Klovner i kamps «Det er langt å gå». De tre musikerne har samarbeidet gjennom flere år, og er allsidige musikere som utøver et bredt spekter av sjangre.

Forestillingen varer ca en halv time, og passer godt for barn fra ca 3 til 8 år sammen med deres foreldre.

Gratis inngang.

Se også Facebook-oppslag.

 

*

Norskferdigheter er ikke en forutsetning for å få utbytte av konserten. Tilhørerne skal kunne delta med sang, klapping og bevegelser på enkelte av sangene om de ønsker det, samtidig som man bare skal kunne lytte og oppleve om det er det som føles naturlig. Å være tilstede, sammen, er et av forestillingens viktigste aspekter.

*

Om musikerne:

Cathrine Bothner-By (sopran) bor i Oslo hvor hun virker som frilanssanger. Cathrine har sin utdannelse fra Norges Musikkhøgskole i Oslo og musikkonservatoriene i Trossingen og Basel og har sunget i en lang rekke konserter og forestillinger i inn- og utland. Med ensemblene Barokk Boreal, Ensemble 1704 og Modus ensemble har hun gjort flere barneforestillinger for Den kulturelle skolesekken.

Helene Øverlie bor i Oslo og virker som produsent og frilans trombonist. Hun har sin utdannelse fra Musikhögskolan i Malmø, Royal Academy of Music i London, musikkonservatoriet i Rotterdam og Norges Musikkhøgskole i Oslo. Helene er en mye brukt basstrombonist i profesjonelle korps og orkester, og spiller tidligmusikk med Norwegian Cornett & Sackbuts og samtidsmusikk med Meadow Sounds. Også Helene har turnert for Den kulturelle skolesekken, bl.a. sammen med Luftforsvarets Musikkorps i Trondheim.

Eli Molaug Odland bor i Oslo og virker som frilans slagverker og -pedagog. Hun har sin utdannelse fra musikkonservatoriet i Tromsø og Norges Musikkhøgskole i Oslo. I tillegg til tidligmusikkensemblet Norwegian Cornett & Sackbuts, turnerer hun for Den kulturelle spaserstokken med duoen Schlager og Kanari, og spiller samtidsmusikk med Slagverkduo en er 1. Gjennom kulturskolen spiller hun også titalls konserter årlig for og med barn.

Forestillingen er støttet av Fond for utøvende kunstnere (FFUK).