• Info
  • Galleri
  • Tagger
  • Kalender
  • Tung tids tale – når en roman forandrer

    Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden
       onsdag, oktober 10th, 2018
       1:00 pm

Tung tids tale – når en roman forandrer

Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden

Olaug Nilssens «Tung tids tale» har blitt til kritikerrost teater og spilles nå for fulle hus over hele landet.

Når Riksteatret kommer til Lillehammer 10. oktober, vil skuespillerne møte publikum til en samtale om hvordan arbeidet med å gjøre boken til teater har forandret dem som mennesker og som skuespillere.

På Litteraturhus Lillehammer kl. 13.00 møter du skuespillerne Jon Bleiklie Devik, Marianne Krogh, Julie Moe Sandø og Siren Jørgensen i samtale med Cathrine Strøm. Arrangementet er gratis og åpent for alle. 

Se også Facebook-oppslag.

Kort om «Tung tids tale»:
Daniel er tre år, og foreldrene gleder seg over hvor flink han er til å synge. Men så slutter snakkingen. Latteren vender seg innover. Den lille gutten forandrer seg. For moren begynner en kamp, først for å forstå hva som skjer med gutten, og så for å få hjelp til å gi ham den omsorgen han trenger. Mødre skal aldri gi opp, blir det sagt, men når må de godta at ingenting blir som det var?

«Tung tids tale» er ingen heltehistorie. Det er en kjærlighetshistorie. Om en mors kjærlighet kamp for et barn som er annerledes. Historien er Olaug Nilssens, men den angår oss alle. Midt i Norge, midt i livet, midt i hverdagen til folk.

Sagt om teaterforestillingen:
“Kollektiv kraftprestasjon”” VG (5)
“Heretter heter det vi” Dagbladet (5)
“Tung tids tale er en veldig god bok. Men sceneversjonen er om mulig enda litt bedre” Dagsavisen (5)
“Dette er verd å oppleve” Fædrelandsvennen (5)

“Tung tids tale” spilles på Maihaugsalen samme kveld kl 19:00. Billetter kjøpes på https://maihaugsalen.no/Program/Tung-tids-tale-av-Olaug-Nilssen-Riksteatret