• Info
  • Galleri
  • Tagger
  • Kalender
  • Lørdagstimen for barn: Lukas og spurven

    Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden
       lørdag, november 3rd, 2018
       1:00 pm

Lørdagstimen for barn: Lukas og spurven

Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden

Velkommen til Lørdagstimen for barn hvor vi denne gangen får bli kjent med Lukas – hovedpersonen i tre bøker av forfatter Johan B. Mjønes og illustratør Åshild Irgens.

En liten spurv flyr inn i vinduet og blir liggende livløs. Lukas tror at den kanskje er død og bærer den inn. Alle de voksne kommer for å hjelpe. Men katten har også fått ferten av spurven og nærmer seg, og en stund blir det dramatisk. Heldigvis løser det hele seg, da spurven ikke er død likevel og kan fly sin vei.

«Lukas og spurven» er en av fortellingene du får oppleve når forfatter Johan B. Mjønes og illustratør Åshild Irgens kommer til Litteraturhus Lillehammer til Lørdagstimen 3. november.

Sammen står de bak den fine serien om Lukas, som til nå teller tre bøker, og denne lørdagen vil de tegne og fortelle fra bøkene Hva gjør du Lukas? og Lukas og spurven.

Johan B. Mjønes er forfatter og skriver bøker både for barn, ungdom og voksne, og Åshild Irgens arbeider som fast illustratør for A-magasinet og har blant annet illustrert nærmere 50 bøker for barn.

Passer for barn fra 3-6 år, men hele familien er velkommen.
Gratis inngang.

Se også Facebook-oppslag. Del gjerne!

Arrangør: Lillehammer bibliotek og Litteraturhus Lillehammer.