• Info
  • Galleri
  • Tagger
  • Kalender
  • Peder Kjøs & Maria Navarro Skaranger // Våryr 2019

    Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden
       torsdag, april 4th, 2019
       1:00 pm

Peder Kjøs & Maria Navarro Skaranger // Våryr 2019

Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden

GRATIS ARRANGEMENT:
Våryrfestivalen og Litteraturhus Lillehammer inviterer befolkningen til å forstå bedre det vanskelige som treffer alle og enhver – på Litteraturhus Lillehammer torsdag 4. april!

En samtale om sorg med forfatter Maria Navarro Skaranger og psykolog Peder Kjøs.

Maria Navarro Skaranger kom i høst ut med en utrolig god og kritikerrost roman, ‘Bok om sorg (fortellingen om Nils i skogen)’. En sterk roman om å miste en storebror og hvordan han faller fra balkongen. Eller hoppet han? Boken handler om ensomhet og avstand, og ulike familiemedlemmers forsøk på å takle sorg og forstå tragedie. Møt Navarro Skaranger i samtale med Peder Kjøs, som i løpet av de siste årene har blitt en tydelig stemme innen psykologi og terapi i Norge.

Maria Navarro Skaranger er født i 1994 og er fra Oslo. Debutromanen hennes, Alle utlendinger har lukka gardiner (2015), ble solgt til Danmark allerede for utgivelse i Norge. Skaranger ble nominert til Tarjei Vesaas debutantpris for denne boken. ‘Bok om sorg (Fortellingen om Nils i skogen)’ er Skarangers andre roman.

Se også Facebook-oppslag.