• Info
  • Tagger
  • Kalender
  • Pegasus: Under polarisen

    Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden
       torsdag, mars 14th, 2019
       10:00 am

Pegasus: Under polarisen

Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden

I mars og april byr Norsk Litteraturfestival på enda flere forfattermøter i sitt helårs Pegasus-program. Sparebankstiftelsen DNB sin gave til Norsk Litteraturfestival gjør det mulig å lage arrangementer for barn og unge også utenom festivaluka, og Pegasusgjengen gleder seg til å ønske så mange som mulig velkommen til Litteraturhus Lillehammer. Arrangementene pleier å fylle seg opp raskt, så meld gjerne din klasse på allerede i dag.

For påmelding: send epost til pegasus@litteraturfestival.no

Se hele programmet på: www.litteraturfestival.no/pegasus/helarsprogram/

 UNDER POLARISEN

Tid:
14.03.19, kl. 10:00 og 12:00

For 1. – 3. klasse

Vil du være med på en ekspedisjon under polarisen? Forfatter og illustratør Line Renslebråten har skrevet en sakprosabok for barn som tar for seg det yrende livet i polarhavet. Et økosystem hvor alt henger sammen. En større bevissthet rundt klima og miljø de senere årene har fått øynene opp for hvor viktig og rikt liv som finnes i nord. «Under polarisen» kombinerer fakta med visuelt sterke og fargerike illustrasjoner, hvor tema nettopp er viktigheten av å bevare denne faunaen og floraen.«Det slo meg at barn i Norge vet mer om dyrene i Afrika enn dyrene i Arktis» sier forfatteren om hvorfor hun synes denne boka er viktig. Hun vil at barn skal bli kjent med de som bor under isen i nord og glede seg over mangfoldet. Kom og møt Line til en samtale om boken, og kanskje får du selv et ønske om å hjelpe til å ta vare på livet under isen?