• Info
  • Tagger
  • Kalender
  • Pegasus: Store for små – Kransen

    Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden
       torsdag, mars 21st, 2019
       10:00 am

Pegasus: Store for små – Kransen

Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden

I mars og april byr Norsk Litteraturfestival på enda flere forfattermøter i sitt helårs Pegasus-program. Sparebankstiftelsen DNB sin gave til Norsk Litteraturfestival gjør det mulig å lage arrangementer for barn og unge også utenom festivaluka, og Pegasusgjengen gleder seg til å ønske så mange som mulig velkommen til Litteraturhus Lillehammer. Arrangementene pleier å fylle seg opp raskt, så meld gjerne din klasse på allerede i dag.

For påmelding: send epost til pegasus@litteraturfestival.no

Se hele programmet på: www.litteraturfestival.no/pegasus/helarsprogram/

 STORE FOR SMÅ: “KRANSEN”

Tid:

21.03.19, kl. 10:00 og 12:00

22.03.19, kl. 10:00 og 12:30
For 4. – 7. klasse


25.03.19, kl. 10:00 og 12:00
For
 1. – 3. klasse

Norgeslitteraturens store klassikere tilrettelagt for barn og unge. I denne produksjonen er klassiske bokverk gjort om til muntlig fortelling som trollbinder elevene. Fortelleren Sara Birgitte Øfsti tar med seg elevene inn i bøkenes magiske univers, med Kransen av Sigrid Undset. Det handler om de store kjærlighetsfortellingene!