• Info
  • Tagger
  • Kalender
  • Pegasus: Store for små – Peer Gynt

    Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden
       onsdag, mars 27th, 2019
       10:00 am

Pegasus: Store for små – Peer Gynt

Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden

I mars og april byr Norsk Litteraturfestival på enda flere forfattermøter i sitt helårs Pegasus-program. Sparebankstiftelsen DNB sin gave til Norsk Litteraturfestival gjør det mulig å lage arrangementer for barn og unge også utenom festivaluka, og Pegasusgjengen gleder seg til å ønske så mange som mulig velkommen til Litteraturhus Lillehammer. Arrangementene pleier å fylle seg opp raskt, så meld gjerne din klasse på allerede i dag.

For påmelding: send epost til pegasus@litteraturfestival.no

Se hele programmet på: www.litteraturfestival.no/pegasus/helarsprogram/

STORE FOR SMÅ: “PEER GYNT”

Tid:
27.03.19, kl. 10:00 og 12:00
For 4. – 7. klasse

Norgeslitteraturens store klassikere tilrettelagt for barn og unge. I denne produksjonen er klassiske bokverk gjort om til muntlig fortelling som trollbinder elevene. Fortelleren Tjodun Felland tar med seg elevene inn i bøkenes magiske univers, med Peer Gynt av Henrik Ibsen. Det handler om de store kjærlighetsfortellingene!