• Info
  • Galleri
  • Tagger
  • Kalender
  • Pegasus: Linn Skåber – Til ungdommen

    Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden
       mandag, april 8th, 2019
       12:00 pm

Pegasus: Linn Skåber – Til ungdommen

Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden

I mars og april byr Norsk Litteraturfestival på enda flere forfattermøter i sitt helårs Pegasus-program. Sparebankstiftelsen DNB sin gave til Norsk Litteraturfestival gjør det mulig å lage arrangementer for barn og unge også utenom festivaluka, og Pegasusgjengen gleder seg til å ønske så mange som mulig velkommen til Litteraturhus Lillehammer. Arrangementene pleier å fylle seg opp raskt, så meld gjerne din klasse på allerede i dag.

For påmelding: send epost til pegasus@litteraturfestival.no

Se hele programmet på: www.litteraturfestival.no/pegasus/helarsprogram/

LINN SKÅBER I SAMTALE OM “TIL UNGDOMMEN”

Tid:
08.04.19, kl. 12:00

For VGS

Ungdomstiden er spennende, fin, morsom og noen ganger både vanskelig og rar. Foreldrene står på sidelinjen og prøver å forstå, men det er ikke lett. Det er brytningstid. Man står midt imellom. Sammen med andre og helt alene. Linn Skåber har intervjuet ungdommer og spurt dem om livet, kviser, fred og savn. Om det å være litt barn og litt voksen. Hva er det beste med å være ungdom? Verste? Hva burde vært annerledes? Hvorfor er de voksne så kjipe? Hva er du redd for? Materialet har hun brukt til å skrive fiktive monologer der hun forsøker å si noe om denne fine og håpløse tiden – fra barn til voksen. Til ungdommen, som er illustrert av Lisa Aisato, er nominert til Uprisen 2019.