• Info
  • Galleri
  • Tagger
  • Kalender
  • Boklansering: Stemmer fra mange land

    Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden
       onsdag, april 24th, 2019
       7:00 pm

Boklansering: Stemmer fra mange land

Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden

Velkommen til lansering av boka Stemmer fra mange land – Sammen i Lillehammer.

Onsdag 24. april kl. 19

Mesna Rotaryklubb lanserer boka Stemmer fra mange land – Sammen i Lillehammer onsdag 24. april kl. 19.  Presentasjonen på om lag en time ledes av kultursjef Olav Brostrup Müller, og inneholder samtaler og korte kulturinnslag.

I boka er et tyvetalls innvandrere fra 16 forskjellige land dybdeintervjuet av en rekke forfattere.  De forteller om en avreise fra hjemlandet som kan skyldes kjærlighet og eventyrlyst, men oftere krig og nød. Viktigst i disse fortellingene er likevel møtet med Norge og Lillehammer.  Mye kan være – og har vært – bra, men vi leser også om sorger og vanskeligheter.

Denne gjennomillustrerte boka er til å bli klokere av.

Se også Facebook-oppslag, og del gjerne!

Gratis inngang.

Arrangører: Mesna Rotaryklubb i samarbeid med Litteraturhus Lillehammer