• Info
  • Galleri
  • Tagger
  • Kalender

«Christine Lavransdatter» med gjest: Frida Ånnevik!

Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden

Christine Lavransdatter: Veien til Bjerkebæk

– med stjernegjest: Frida Ånnevik!

Tirsdag 7. mai kl. 13.00, Litteraturhus Lillehammer

Christine Lossius Thorin og Jørgen Strickert // Christine Lavransdatter // Foto: Kari Utgaard

Nesten 100 år etter at Sigrid Undset flyttet inn på Bjerkebæk, åpnes hjemmet for en unik begivenhet, nemlig innspilling av lesesirkelpodkasten Christine Lavransdatter i skrivestua til Undset. Der er det kun plass til femten tilhørere, og for å gjøre alle podkastfans til lags inviterer vi derfor til en åpen samtale med Christine Lossius Thorin og Jørgen Strickert på Litteraturhus Lillehammer tidligere på dagen.

Her kan du få høre historien bak podkasten: Hvordan Christine, som aldri hadde lest Undset og heller ikke hadde lyst til det, kom til å lage landets lengste podkastserie om Kristin Lavransdatter. Podkasten, som har en fast lytterskare fra hele landet, er nå kommet til siste bok av trilogien, og dermed siste sesong av podkasten. Hvordan har livet med Kristin Lavransdatter vært? Og hvordan vil det bli å komme til Bjerkebæk, der bøkene ble skrevet?

STOR NYHET: Sjølveste Frida Ånnevik er fast lytter av Christine Lavransdatter, og hun blir med som stjernelyttergjest både på Litteraturhus Lillehammer og Bjerkebæk!

Frida Ånnevik // Foto: Anne Valeur

Frida Ånnevik // Foto: Anne Valeur

Samtaleleder er kultursjef Olav Brostrup Müller som selv er tidligere radiomann og nå nyslått podkastmaker.

Christine Lossius Thorin og Jørgen Strickert er programledere i radioprogrammet Salongen på NRK P2. Podkastserien Christine Lavransdatter finner du i samme podkastkanal som Salongen.

Gratis inngang.

Se også Facebook-oppslaget, og del gjerne!

// For å delta på den supereksklusive podkastinnspillingen på Bjerkebæk kl. 18.00, må du lytte til denne viktige meldingen fra Salongen og sende en epost til christine.lavransdatter.78@gmail.com // NB: Det er mest sannsynlig allerede fullt … //

Arrangører: Lillehammer UNESCO Litteraturby og Litteraturhus Lillehammer