• Info
  • Galleri
  • Tagger
  • Kalender
  • Liv Ullmann og Kristin Lavransdatter

    Hjem  /  Arrangement  /  Denne siden
       tirsdag, oktober 8th, 2019
       1:00 pm

Liv Ullmann og Kristin Lavransdatter

Hjem  /  Arrangement  /  Denne siden

Liv Ullmann reiser denne høsten landet rundt med Riksteatret og Nationaltheatrets forestilling «LIV». Tirsdag 8. oktober kommer hun til Lillehammer og Maihaugsalen, og der vil hun i åpenhjertig samtale med Tom Remlov og publikum snakke om livet, karrieren og alt hun drømmer om å gjøre.

Vi er veldig stolte og glade for at Liv Ullmann og Tom Remlov også tar seg tid til å komme innom Litteraturhus Lillehammer på dagtid for en samtale med kultursjef Olav Brostrup Müller.

I jubileumsåret for Sigrid Undsets ankomst til Lillehammer, vil Liv Ullmann her fortelle særlig om filmatiseringen av Kransen, første del av Kristin Lavransdatter. Filmen som kom i 1995 er en av de mest sette filmene i Norge noensinne. Hvordan var det å arbeide med Undsets tekst, hvordan foregikk innspillingene, og hvordan ser hun på filmen i dag?

Tom Remlov var etterhåndsprodusent for «Kristin Lavransdatter», direktør for filmselskapet Norsk Film AS fra 1995 til 2001, og fra 2001 til 2008 førsteamanuensis og leder for produsentutdanningen ved Den norske filmskolen.

Gratis inngang.

Se også Facebook-oppslaget her.

I samarbeid med Riksteatret og Maihaugsalen.

For mer info og billetter til forestillingen på kvelden, følg denne lenken: https://www.riksteatret.no/repertoar/liv/