• Info
  • Tagger
  • Kalender
  • Frakt oversatt: UTSATT til januar

    Hjem  /  Arrangement  /  Denne siden
       tirsdag, november 26th, 2019
       7:00 pm

Frakt oversatt: UTSATT til januar

Hjem  /  Arrangement  /  Denne siden

OBS: Arrangementet er utsatt til januar.

Ny dato kommer snart.

Frakt oversatt: Gode varsler

Oversetter Stian Omland presenterer kultklassikeren Gode varsler av Neil Gaiman og Terry Pratchett.

Boka handler om hvor galt det kan gå når selveste Antikrist ender opp hos en helt gjennomsnittlig middelklassefamilie.

Ifølge heksen Agnes Nutters profetier kommer verden til å gå under på lørdag, rett etter tetid. Uheldigvis er Antikrist på feil sted, Apokalypsens fire ryttere er ute og kjører motorsykkel, og representantene fra himmel og helvete har funnet ut at de faktisk liker menneskerasen.

Neil Gaiman ble født i England i 1960, men har de siste årene bodd i USA. Etter at han slo gjennom med tegneserien Sandman, har han skrevet en rekke kritikerroste bøker for barn og voksne, inkludert Neverwhere, Stjernestøv, Amerikanske guder, Kirkegårdsboken og Coraline. Han har en stor tilhengerskare over hele verden og blir av mange regnet som en av de største fornyerne av fantasysjangeren.

*

Frakt oversatt er en arrangementsserie på Litteraturhus Lillehammer hvor vi ønsker å løfte frem oversatte bøker av høy kvalitet som både kan gi oss nye perspektiver og nye språklige impulser, og vi vil gjøre det gjennom å la oversetterne selv – litteraturens brobyggere – møte publikum til samtale og opplesning.

Programmet er sammen av en programkomité bestående av Morten Hansen fra Norsk Oversetterforening og Cathrine Strøm, Litteraturhus Lillehammer.

*

Leseriet kafé holder åpent i forkant av arrangementet.

Gravdahl bokhandel selger bøker.

 

Inngang: 100 kr

Billetter kjøpes i døra samme dag eller på forhånd via GD Billett. Med GD Billett er du garantert sitteplass og slipper billettkø.

Alle studenter og skoleelever kommer gratis inn. Frivillige ved Norsk Litteraturfestival og Litteraturhus Lillehammer har også fri adgang. Husk gyldig bevis.

 

Arrangør: Litteraturhus Lillehammer i samarbeid med Norsk Oversetterforening