• Info
  • Galleri
  • Tagger
  • Kalender
  • Debutantkveld og litteraturbyfest

    Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden
       fredag, november 1st, 2019
       7:00 pm

Debutantkveld og litteraturbyfest

Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden

Velkommen til debutantkveld og litteraturbyfest!

Nansenskolen avrunder årets bokdager med debutantkveld, og Lillehammer UNESCO Litteraturby markerer sin årsdag: Hva skjer i Litteraturbyen, hva kan vi vente oss nå?

Program for kvelden:
Debutantsamtalen: Bokdebutantene Michael Rindahl og Vilde Kamfjord i samtale med skrivelærer Aksel Selmer ved Nansenskolen.

Opplesninger ved poetene Fatemeh Ekhtesari og Mehdi Mousavi. Begge har siden 2017 vært tilknyttet Lillehammer Friby for forfulgte forfattere.

Litteraturbysamtalen: Da Lillehammer ble UNESCO-litteraturby i 2017, var en del av oppdraget å skape en bedre by å bo og jobbe i. Hva skal til for at en norsk småby blir interessant å bosette seg i for kunstnere, gründere, raringer og kosmopolitter – også i 2019? Trond Morten Venaasen (manusforfatter), Vilde Kamfjord (forfatter), Fredrik Frisenberg (gullsmedmester) og Ingunn Trosholmen (ordfører) møtes til samtale, ledet av kultursjef Olav Brostrup Müller.

Gratis inngang.

Gravdahl bokhandel selger bøker av debutantene og andre av årets utgivelser av lokale forfattere. Skaff deg en signert julegave!

Se også Facebook-oppslag, og del gjerne ordet!

Arrangører: Nansenskolens bokdager, Lillehammer UNESCO-litteraturby og Litteraturhus Lillehammer

 

Se hele programmet for Nansenskolens bokdager her.