• Info
  • Tagger
  • Kalender
  • Strikk&lytt i november

    Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden
       mandag, november 11th, 2019
       7:00 pm

Strikk&lytt i november

Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden

Velkommen til Strikk&lytt i november!

Denne gongen slår vi til med Strikk og lytt på ein måndag. To dyktige bibliotekarar står på høgtlesinga. Du kan slappe av med handarbeid, teikning, spikking eller berre nyte høgtlesinga. Kjøp gjerne noko godt på Leseriet! Gratis inngang.

Sjå også Facebook-oppslag, og del gjerne!

Strikk&lytt er eit enkelt konsept: Du strikkar, heklar, teiknar eller berre lyttar til høgtlesing. Vi les høgt frå to bøker. Kaffi og kaker med meir kan du kjøpe i Leseriets kafe. Arrangementet er gratis.

Strikk&lytt på Lillehammer er eit samarbeidsprosjekt mellom Lillehammer mållag, Litteraturhus Lillehammer, Lillehammer bibliotek og fantastiske Leseriet!