• Info
  • Tagger
  • Kalender
  • Knut Storberget: Innlandet på tvers

    Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden
       mandag, november 11th, 2019
       11:00 am

Knut Storberget: Innlandet på tvers

Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden

Velkommen til et møte med Fylkesmannen i Innlandet, Knut Storberget.

 

Fram mot jul vil Fylkesmannen i Innlandet sende ut boka «Innlandet på tvers» til en rekke folk i Innlandet. Boka viser hvilket godt arbeid som gjøres i kommunene, og har dessuten fagartikler og et historisk perspektiv på Innlandet.

Media inviteres til Lillehammer Bibliotek mandag 11.11 kl. 11.00 for å høre mer om boka. Fylkesmannen og forlaget vil være til stede.

Fylkesmannen håper at boka vil være en byggestein i å skape identitet og stolthet i Innlandet, og dermed bygge videre på det som ble gjort i vinter, da Fylkesmannen og medarbeidere besøkte 48 kommuner på 90 dager. Vi fikk se og høre hvor mye flott arbeid som gjøres i kommunene, og hvor mye aktive innbyggere bidrar med.

 

Boka inneholder blant annet informasjon om alle kommuner – kanskje også informasjon som ikke er så kjent, fagartikler, gamle bilder og kunstbilder. Fylkesmannen håper «Innlandet på tvers» vil inspirere, informere, forbause og glede.

 

Boka er laget av Press forlag i samarbeid med Fylkesmannen, og trykket i et opplag på 2000. Den er ikke til salgs, men blir distribuert til nyvalgte kommunestyrerepresentanter, aktørene som bidro på turen og andre av Fylkesmannens samarbeidspartnere.

 

Les mer om Fylkesmannen i Innlandet her.

Sted: På Torget, midt i biblioteket.

Gratis og åpent for alle.