• Info
  • Galleri
  • Tagger
  • Kalender
  • AVLYST: VÅRYR for barn: Den grønne ridder

    Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden
       lørdag, mars 21st, 2020
       1:00 pm

AVLYST: VÅRYR for barn: Den grønne ridder

Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden

Våryrfestivalen byr også på et eget barneprogram, og i år vil det foregå her på Litteraturhus Lillehammer.

«Den grønne ridder» er en forestilling om Håkon som har kommet hjem for å rydde ut av barnerommet sitt. Det tar ikke lang tid før han glemmer seg bort og i stedet for å rydde, begynner han å leke med sin bestevenn Daniel. Leken tar mer og mer over, og rommet er ikke lenger bare et barnerom for leken har tatt dem med til en ny verden.

Forestillingen baseres på eventyret «Den grønne ridder» fra Asbjørnsen og Moes samlinger. Handlingen foregår i et kongerike langt, langt borte og hovedpersonen er en prinsesse. Hun har nettopp mistet sin mor, så hennes far, kongen, må gifte seg på nytt med en ny dronning, som har to døtre fra før. Og i eventyr flest er ikke stemødre og stedøtre til å spøke med. Når kongen reiser ut i krigen blir det ikke bare bare å være prinsessen. Ja, det som skjer videre? Det må du bare vente se, eller lese eventyret selv.

Pianostredet Figurteater og Våryrfestivalen ønsker hjertelig velkommen til dukketeater! Forestillingen vil vare i ca. 45 minutter og målgruppen er fra 1.-4. klasse.

Se også Facebook-oppslag.

Arrangører: Våryrfestivalen, Pegasus – Norsk Litteraturfestival og Litteraturhus Lillehammer.

Gratis inngang.