• Info
  • Tagger
  • Kalender
  • Pegasus: Antifestkomiteen

    Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden
       torsdag, februar 13th, 2020
       10:00 am

Pegasus: Antifestkomiteen

Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden

Velkommen til antifest på Pegasus’ vårprogram

Vi er klare for enda en vår med spennende, lærerike og fine litteraturarrangementer for barn- og unge. Sparebankstiftelsen DNB sin gave til Norsk Litteraturfestival gjør det mulig for oss å lage arrangementer for barn og unge også utenom festivaluka, og vi gleder oss til å ønske så mange som mulig velkommen til Litteraturhus Lillehammer i månedene frem mot festival. Arrangementene pleier å fylle seg opp raskt, så meld gjerne din klasse på allerede i dag.

Les mer på litteraturfestival.no

For påmelding: send epost til pegasus@litteraturfestival.no

ANTIFESTKOMITEEN

Tid: 13.02.20, kl. 10:00-10:45 og 12:00-12:45

Sted: Litteraturhus Lillehammer

For 3. – 5. trinn

Alle i klassen er invitert til sommerfest hos Amanda. Alle utenom Drittungene, også kjent som Pølsa, Gregor, Katti og Søla. Og når Drittungene ikke får være med på fest, så skal festen saboteres. Tidenes beste fest skal bli tidenes verste!

Møt en av Norges aller fremste forfattere, Bjørn Ingvaldsen, som forteller og leser fra sin nyeste tegneserie.