• Info
  • Tagger
  • Kalender
  • Pegasus: Kodeord Overlord

    Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden
       onsdag, mars 11th, 2020
       10:00 am

Pegasus: Kodeord Overlord

Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden

Velkommen til historisk spenning på Pegasus’ vårprogram

Vi er klare for enda en vår med spennende, lærerike og fine litteraturarrangementer for barn- og unge. Sparebankstiftelsen DNB sin gave til Norsk Litteraturfestival gjør det mulig for oss å lage arrangementer for barn og unge også utenom festivaluka, og vi gleder oss til å ønske så mange som mulig velkommen til Litteraturhus Lillehammer i månedene frem mot festival. Arrangementene pleier å fylle seg opp raskt, så meld gjerne din klasse på allerede i dag.

Les mer på litteraturfestival.no

For påmelding: send epost til pegasus@litteraturfestival.no

KODEORD OVERLORD

Tid: 11.03.20, kl. 10:00-10:45 og 12:00-12:45

Sted: Litteraturhus Lillehammer

For 7. – 8.  trinn

Vet du hva som hendte den 6. juni i 1944? På dagen som i historien er blitt stående som D-dagen?

Forfatter Tor Arve Røssland kommer til Pegasus for å fortelle om Henry, hovedpersonen i Kodeord Overlord. Rett før D-dagen blir Henry arrestert, mistenkt for spionasje. Den britiske sikkerhetstjenesten var livredde for at han hadde avslørt hvor og når landgangen i Normandie skulle finne sted. Hvordan kan Henry bevise sin uskyld, uten at det går ut over soldatene han er blitt så god venn med?