• Info
 • Galleri
 • Tagger
 • Kalender
 • Å leve med erfaringer av overgrep – Vilde Bratland Hansen og SMISO

  Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden
     onsdag, oktober 14th, 2020
     6:00 pm

  • Vilde Andrea Bratland Foto: Stein Bjørge

Å leve med erfaringer av overgrep – Vilde Bratland Hansen og SMISO

Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden

Å leve med erfaringer av overgrep – Vilde Bratland Hansen og SMISO

Vilde Andrea Bratland Foto: Stein Bjørge

Vilde Andrea Bratland Foto: Stein Bjørge

Denne kvelden vil handle om ulike sider ved det å leve med erfaringer av overgrep, og å øke kompetansen slik at vi bedre kan forhindre at overgrep skjer.
Journalist og forfatter Vilde Bratland Hansen har i høst gitt ut boka Pappas hemmelighet. Det er en sterk og personlig fortelling om hvordan overgrep kan påvirke en hel familie. Boken er også en historie om å mestre livet, på tross av traumene man er blitt påført. Unngår vi å snakke om det som er vanskelig, for å skåne våre nærmeste?
Vi ønsker å bidra til større åpenhet slik at hjelp og støtte kan nå fram, og håp og verdighet blir styrket. Guro Hesselberg fra SMISO – Støttesenter mot incest og seksuelle overgrep deltar.
*
Onsdag 14. oktober kl. 18.00 
*
Gratis inngang. Begrenset antall plasser.
Påmelding i forkant: sms til 97991322, mail: ss775@kirken.no
*
Se også facebook-oppslag, og del gjerne ordet.
Arr. : SMISO Oppland (Støttesenter mot incest og seksuelle overgrep), Kirkens Bymisjon, Den Norske kirke og Litteraturhus Lillehammer.
*
Kl. 20 inviteres du til MESSE FOR VERDIGHET i Lillehammer kirke. En annerledes gudstjeneste der overgrepserfaringer gis plass i fellesskapet og verdigheten den enkelte har fått fra Gud løftes frem. Sokneprest i Lillehammer Ann Cathrin O. Tomten, studentprest Hinn Anne Anker Bolstad, Kirkens Bymisjon v/ Per Morten Clausen og kantor Tim Collins m.fl. deltar.
Janne Aasebø Johnsen og Kristin Anita Johnsen bidrar med erfaringstekster.