• Info
  • Galleri
  • Tagger
  • Kalender
  • UTSATT: Norge og Europa etter brexit

    Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden
       torsdag, januar 21st, 2021
       7:00 pm

UTSATT: Norge og Europa etter brexit

Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden

UTSATT: Norge og Europa etter brexit

NB: Arrangementet er utsatt på ubestemt tid. 

Den 1. januar i år gikk Storbritannia ut av EU, mer enn fire og et halvt år etter den velkjente brexit-folkeavstemningen. Hvordan ser den nye avtalen ut og hvilke konsekvenser får den for samarbeidet mellom britene og EU, og Europa for øvrig? Hvordan og hvorfor ble avtalen seende ut akkurat slik den ble, når det fantes så mange mulige utveier? Og hva betyr avtalen for Norges forhold til Storbritannia og EU?

 

Øyvind Svendsen er forsker ved Norsk utenrikspolitisk institutt (NUPI). Han forsker på norsk utenrikspolitikk, EU-samarbeidet samt forsvars- og sikkerhetspolitisk samarbeid i Europa. Han har nylig avlagt en doktorgrad i statsvitenskap ved Københavns Universitet som handler om de sikkerhets- og forsvarspolitiske konsekvensene av brexit-prosessen.

Torsdag 21. januar kl. 19.00

Gratis inngang.

Påmelding via GD Billett.

Begrenset antall plasser.

Se også Facebook-oppslag, og del gjerne ordet!

 

Med forbehold om endringer i smittenivået.

Arrangør: Lillehammer Internasjonalt Forum, i samarbeid med Litteraturhus Lillehammer