• Info
  • Tagger
  • Kalender
  • Folkedialog: Hva har koronaen gjort med oss?

    Hjem  /  Arrangement  /  Denne siden
       tirsdag, oktober 19th, 2021
       6:00 pm

Folkedialog: Hva har koronaen gjort med oss?

Hjem  /  Arrangement  /  Denne siden

Vel møtt til folkedialog –

Hva har koronaen gjort med oss?

Dato: Tirsdag 19. oktober kl. 18.00-20.30

*

Mer info om påmelding og innhold kommer snart.

*

Hva er en folkedialog?

Ideen med folkedialog er at folk får komme til orde. Alle kan delta og alle kan fremme sin mening. Alle kan stille spørsmål til det som blir sagt. Målet er ikke å bli enige, men å utfordre eget tankesett og slik skape økt toleranse for andres meninger.

Et folkedialog-møte blir ledet av en tilrettelegger som jobber for å skape trygghet i rommet, og sørger for at mange stemmer kan komme frem. En tanke er at slike samtaler blir bedre når vi ser hverandre fysisk, i stedet for å eksempelvis skrive i kommentarfeltene på internett.

Arrangør: Nansen Fredssenter i samarbeid med Litteraturhus Lillehammer