• Info
  • Tagger
  • Kalender
  • Pegasus: Edward Rubikon

    Hjem  /  Arrangement  /  Denne siden
       mandag, mars 21st, 2022
       10:00 am

Pegasus: Edward Rubikon

Hjem  /  Arrangement  /  Denne siden

EDWARD RUBIKON

Ghostbusters møter Stranger Things.

Åtte skipsforlis i løpet av en uke – det er mye, selv for Grimsrudkysten. Voldsomme stormer dukker opp på et øyeblikk. Båter senkes på uforklarlig vis. Og hvor kommer all den tangen fra? Edward og vennene hans drar ut på sjøen for å komme til bunns i mysteriet, og Edward må møte sin aller største frykt. Hva er det egentlig som skjuler seg nede i dypet? Hør Forfatter Aleksander Kirkwood Brown og illustratør Andreas Iversen fortelle fra serien om Edward Rubikon.

Mandag 21. mars, to forestillinger:

10:00-10:45

12:00-12:45

ALDER: 8 – 11

LITTERATURHUS LILLEHAMMER

Bidrag